Good night kiss

Imorgon är det vanlig dag... fyyy faan! hatar måndagar dom är så sjukt jobbiga vill verkligen inte.
Men imorgon får syster tandställning också haha kommer bli lite roligt faktiskt :)
Nej nu måste jag fixa lite inför imorgon.


Såhär fördriver jag min tid när jag har tråkigt...

ego pic's








Snyggaste naglarna <3


Hahah jag lever i bilen.

cooling

congratulations grandpa

sitter hos min morfar just nu med mina kusiner, det är hans födelsedag idag :) grattis

Vi ska bara vara här över dagen så vi åker hem lite senare ikväll jag tror vi skulle komma hem runt 6 ikväll! :D det är skönt eftersom det blev ganska sent för mig igårkväll, men vi hade ju roligt som är huvudsaken!
Just nu kollar vi på någon film som jag inte förstår så mycket av, men det verkar väl bra. Den hette någonting med någon båt som rockar typ ;)^^ Nej nu ska jag vara lite scosial! puss

 


Lite pic's från ikväll.

Haha naglarna blev jätte bra ;)
Sen har vi bara haft en jätte mysig hemmakväll! riktigt mysigt! :D vi såg först på filmen scary movie sen såg vi på ice age. Riktigt länge sen jag såg dom filmerna asså! Tack för en underbar kväll gumman<3
Men nu börjar rebecka bli trött verkar det som, så måste väll börja tagga ner lite fast det blir nog svårt så som flumm vi är just nu haha. Nej nu orkar jag inte skriva mer låt bilderna tala


Lika söta som vanligt ;)


Resultatet




älskar dig<3






Tack för ditt stöd gumman!

nagelmanikyr

Rebecka är här nu! wiiihoo! hon sover över tills imorgon :D vi har sjukt kul, och nu håller hon på att måla naglarna på mig, haha det blir... jätte bra ;) ni får se resultatet sen.
ha en trevlig kväll <3


brottom till tåget.

hejsan, eller god morgon kanske man ska säga.
Men jag ska till träningen nu vi tar 09.07 tåget in mot stan :)
Fast nu börjar det bli lite brottom så jag tror jag måste gå. puss ses senare! <3


tjugoåttonde agusti tvåtusenio

Min datat har laggat heeela dagen för jag var inne på msn sen gick jag iväg en liten stund, och sen tog det typ två timmar att sätta på den igen! Jag blir lite arg asså! så alla ni som skrev till mig då nu vet ni varför jag inte svarade ;)
Idag i skolan så var fanny lite sjuk och nu lovar jag att jag också är det nu för känner mig typ hostig och febrig.. inte bra, jag lovar att det är svininfluensan :/ måste verkligen bli frisk!
Nu ska jag typ proppa i mig alvedoner och annars ska jag försöka få tag på fanny.
Pussar <3



 

Såhär "söt" var jag idag då :)

Friiiiiiiiiiiiiiiiiiday

Hejsan kom precis hem, sitter fortfarande i gympakläder ska nog ta och duscha snart :)
Men annars sitter jag bara och kollar runt på datan på typ olika program som man kan göra om bloggen i men hittar inget som vanligt...
fanny skulle ion till stan idag men vimkanske ska hitta på något när hon kommer hem, det är ju trotts allt fredag! :D
Jaja nu ska jag bomba syster lite.
Pussar

ajajajaj

Jaa det har inte blivit så mycket bloggande på sisitonde... (igen) men ni vet hur det är när skolan är igång med läxor och prov och allt. Men idag på träningen så körde vi nån slgas boxning :S och jag är heelt slut i händerna så jag känner mig typ halvt förlamad så det blir bara ett kort inlägg för jag kan inte skriva.
Men puss på er sötnosar!

God natt!

Nej nu blir det god natt för mig i alla fall,  har ju skolfoto imorgon och vill ju se någolunda bra ut! ;)
GOD NATT sweethearts! <3

Lollipop

Hello sweeties! :)
Sitter hemma nu med bara pappsen och vi gör inte så mycket kollar mest på CSI som var väldigt läääänge sen jag såg på. Sen gjorde jag fruktsallad nyss, känner mig väldigt nyttig! *stolt*
Men imorgon är det skola igen som vanligt och sen på onsdag så är det skolfotto :S, asså jag vill inte för jag blir ALLTID sämst på sånna där fotton, men det kanske är svårt att ta ett kkort där alla i klassen blir bra men jag lyckas alltid bli den som aldrig blir bra! Hahah jag kanske föddes med den "turen" vem vet... Men Wish me luck i alla fall.
Nu måste jag fixa lite saker inför imorgon. Kisses!


Haha gamla bilder!

Bilbloggar igen

Hello, bilbloggar igen och just nu är jag påväg hem från stugan. Är faktist rätt så skönt :)
När jag kommer hem ska jag nog bara ta det lungt eller så ska jag försöka nå fanny, vill träffa henne lite nu och bara prata, känns som det var länge sen. (sen ska jag nog be henne skicka lte bilder också :P)
Aja nu verkar det som om vi snart är framme, eller jag hoppas på det i alla fall.
Pussar

Blake Lively


- Hon är så himla vacker, det finns inget annat att säga varför kunde inte jag födas med den turen? ;)
Men nej självklart inte :P
Aja diggar hennes skor grymt mycket i alla fall!

Buhu... mobilhelvetet är borta föralltid!

hejsan och förlåt för dålig uppdatering, men den här första skolveckan har inte precis börjat bra för mig...
Första dan så blev min mobil snobb av någon äcklig unge!!!! Asså jag blir så agrh! varför kan dom inte köpa egna mobiler? Så nu har jag levt utan mobil i ett tag och det är hemskt... tänk alla mina 1093 bilder är bara borta :( Usch det är hemskt. Men vi ska snart kolla på en ny hoppas jag.
Men nu glömmer vi det hänt är hänt hur tråkigt det än är.
Lovar att blogga som vanligt nu framöver!


School tomorrow!

Okej skola imorgon... och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig :S Önska mig lycka till
Men nu måste jag sova. God natt  <3

last night of freedom

Idag så försov jag och min syster oss... inte bra där asså men vi hann som tur va! :) Nu väntar vi bara på att mamma ska komma hem så vi får i oss lite mat sen drar vi in till storstan, vi ska leta efter lite kläder eller jag ska det iaf. :D Fast såg att det började regna nyss så det kanske inte blir så härligt trotts allt...
Sen efter det är det ju träning igen.
Men sen ikväll ska jag nog umgås med fanny det är ju sista kvällen i frihet :'( buhuuu *ångest* Men vi får göra det bästa av kvällen som är kvar iaf.
Nu måste jag nog fixa det sista och försöka hitta min plånbok som har gått och gömt sig...


Händelse...

Juste en liten sak som hände på voice...
Mitt i allt ihop så behövde jag och fanny uppsöka toa, men vi gick och letade runt i hela sthlm typ men vi hittade ingen, men efter ett tag så såg vi en pizzeria och vi tänkte "vafan vi kan ju iaf testa" så vi gick dit och när vi kom
vakten - får jag se legg?
vi - äh? :O men vi vill gå på toa, det finns ingen annan i närheten. (blinkar lite m ögonen)
vakten - okej då gå in!
vi - tack!
men sen efter så började vi tänka efter varför han ens frågade om legg tror han helt seriöst att vi är 18 då eller?
kunde han inte bara frågat vad vi ville göra på direkten?,
aja det kanse är något vakter alltid måste göra men man börjar ju tänka efter ibland. :) 
 

.


The voice 09

The voice igår var verkligen skit roligt för  jag och fanny stog mitt i smeten men när vi gick in och ställde oss och det var typ en halvtimme kvar så var det inte så mycket folk så då var det bara att ställa sig. Men sen när det var typ 5 minuter kvar så blev det värsta trycket och alla trängde sig fram men det är väl det som är the voice antar jag? :)
Sen artisterna kanske inte var dom bästa men det gjorde inget för vi kunde ändå låtarna och alla bara kolla på oss som vi var dumma i huvudet när vi stog och sjöng ^^ men vad gör man annars där.
Sen allt runt om kring som innan och efter det är ju det som är roligtast!
Nej det var en kväll jag sent kommer glömma :D


*Men nu ska jag nog börja göra mig iordning sitter fortfarande i ett par avklippta pyamasbyxor och fannys tjocktröja så ;).

Kort, snabbt inlägg

Nu är det dags för träning igen, men jag har för jävlig träningsvärk sen igår :( buhu..stackars min kropp.
Men det var roligt att träffa alla igen, har saknat dom.
Fast det blir bara ett kort inlägg nu för måste fixa mig för jag ska ta tåget som går 14.07 så nu är det lite brådis. 
Men efter träningen så sover jag hos min kusin så kommer inte hem ikväll, men det är bättre att göra så, för då slipper jag gå upp så tidigt imorgon. Nej nu måste jag rusa. 
puss på er denna fina sommardag ;) 

Lemon tree

jag förstår mig inte på vädret här i svergie.nyss var det strålande sol och varmt och sen helt plötsligt kom det en regnskur och nu är det sol igen ^^ lite skumt.
Men nu måste jag åka till träningen vi ses ikväll kl. när jag nu kommer hem, vi får se ;)
pussar från mig med den här låten
 

Good hair day

Ja vad ska man säga, då var väll det här sommarlovet över.... "/ träningen börjar ju idag. Men det är bara att bita ihop, fast sen så börjar den inte förns 3 typ och jag kommer ju hem tidigt också så jag hinner vara ute på kvällarna! :D
Men just nu så håller jag på att platta mitt hår och jag måste säga att jag har en bra hair-day idag, det var länge sen jag kände så. Nu ska jag fortsätta att fixa mig och lyssna på den här låten, så härlig!.

 

Ångest

Jag ligger just nu i sängen, och funderar på vad jag ska göra idag, men jag tror det mest blir att ta det lungt. Är ganska sliten.
Sen försöker jag fixa min blogg lite mer måste få in lite mer färger til den men ingenting funkar ju! :( Fast jag kan ändå inte göra så mycket just nu innan jag har fått bilderna från fanny. Men kanske kan få dom ikväll hoppas på det :)
Men måste ta vara på dom här sista dagarna nu för imorgon börjar träningen och :'( och om bara några dagar börjar ju skolan typ.. *buhu* Nej nu kan jag inte sitta här längre pussar*


090809

Gårdagen blev helt underbar skit kul , först på dan drog jag och fanny ut på ringvägen och badade och solade sen på kvällen gick vi ut ner till hamnen och runt i nynäs och hade det mys. :) tack gumman.

Idag så åkte jag mamma jag och sis ut på ringvägen igen och idag blev det bara sol, kändes som jag verkligen behövde förbättra brännan lite ;) Men senare kom Johanna ut också och hon hade med sig olja som vi tog på. Haha fan vad vi steekte asså men det gav ju resultat som man kan säga :D (kul och träffa dig också, känns som det var länge sen)
Fast nu måste jag avsluta.
Måste upp tidigt imorgon och väcka F Hihi :-*
Puss och godnatt!

Last day in Åre

hello boys and girls!
Idag är jag bara väldigt glad, och väldigt trött!
Imorse så åkte vi ut till skogen vi skulle plocka hjortron... Okej jag och rebecka plockade inte så mycket utan vi hittade mest närmaste sten och satt och pratade om precis allt :) riktigt trevligt!
Sen åkte vi till en strand där vi solade och badade och hade det riktigt mysigt. och jag och R kom på en ny lek! ;)
Men nu ska vi nog fortsätta spela "jakten på den stora nöten" eller hitta något annat spel :P Hahah Jag ska i alla fall börja avsluta och vara lite scosial med Reeebeeckss!

Saknar er, puss

ÅRE

hejsan hejsan här uppe i åre är det bara fint :)
det är tredje dan vi är här i dag och det känns som om jag redan har sett allt. Men det finns ganska mycket mer att se eftersom det kallas "staden som aldrig sover' och det kan jag faktist hålla med om det är fester hela tiden :)
Just nu sitter rebecka och jag och tar lite bilder och som vanligt har jävligt roligt, men vi funderar på att snart gå och lägga oss. (och dessutom håller hennes batteri till kamran på att ta slut ;))
Idag har vi också badat på holiday club typ ett äventyrsbad och det var inte så roligt som vi hade tänkt oss men det dög.
Annars är det väldigt roligt här men imorgon hoppas jag på lite shopping :D hihi
 Jag åker hem på fredag och det ska ändå bli lite skönt för jag saknar alla där hemma grymt mycket!

Puss eran J
(bilder kommer imrgon eller hemma sen)

Hello again

FÖRLÅT jag vet att det var länge sen men när det är sommarlov så har jag ingen tid...
Men nu är jag äntligen hemma i nynäshamn, äntligen får jag träffa alla :D Men jag blir inte här länge utan imrgon redan så åker jag upp till åre med rebecka :D (det är inte lätt att vara på resande fot) men vi blir bara där några dagar sen kommer jag hem.
Tyvärr så orkar jag inte berätta allt som har hänt utan jag har varit i min sommarstuga, tagit det lungt, haft kompisar på besök, gått på boda borg ;), shoppat, badat, solat och bara haft det allmänt trevligt!
Men egentligen hade jag inget att skriva utan jag ville bara att ni skulle veta att J is back in the bloggworld!
Nu ska jag bli bättre på att uppdatera och jag ska även göra något annat nu så puuuussss

RSS 2.0