Jaa lilla du,

haha kan det bli roligare, man ska trycka på tangentbordet :P (för det fattade inte jag först) hahah 

skriv ditt namn med lillfingret:  josefine
ditt namn med armbågen:  josefine
ditt namn med pannan:  jhnoidsefdriunbder
skrivditt namn med hälen:  joosefrine
skriv ditt namn med örat:  m ,mvgnnmn 
skriv ditt namn med munnen:  josefin 
skriv ditt namn med tungan:  USCH vad äckligt :P
skriv ditt namn med näsan:  ujuosefin e 

Riktig sommar!

Igår så var jag ju på fest hos emelie, det var verkligen jätte roligt måste jag säga, vi hade vattenkrig på dan först, och sen senare mot kvällen så gick vi ut :) tror jag var hemma fram emot 1 tiden nån gång :)

Idag har det inte blivit så mycket bloggande pga. jag vaknade vid 11 sen direkt så drog mamma och jag ut till ett place och solade, sen efter det så solade jag ännu mer här hemma :) riktigt skönt för det är så jävla varmt ute!
det har helt enkelt bara varit en chill dag idag. Sen hittade jag en klänning ifrån min systers garderob som hon tänkte lämna tillbaka men jag tyckte den var fin så jag och mamma klippte och klistrade lite i och nu ska jag nog ha den på skolavslutningen :), fattas bara skor nu och det lutar mest åt några gladiatorsandaler, tror det kan bli lite fint :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu kanske bara ligga och tare lungt i den härliga värmen ;)


Flumm, flumm och mera flumm

Kom precis hem från fanny och vi var först ute lite, men i den här tråkiga staden så var det ingen ute så vi drog till ica och köppte godis och sen slutade det med en hemmakväll ;) men det var ändå roligt för när vi är tillsammans så går det inte att inte flumma så äre bara :P

Imorgon så är det först träning sen efter det så ska jag typ in til stan och kolla på marathon det var nått sånt skit men blir inte kvar där så känge för sen ska jag hem hit igen för att fixa mig till emelies fest, om jag ska på den för vet inte om jag kan, men vi får väll an se! Sen juse nästa helg ska jag in och leta SKOLAVSLUTNINGSKLÄDER! då vet man att det börjar närma sig asså jag kan inte sluta tänka på att det snart är sommarlov, guuuuud var härligt asså komer bli så rolig sommar, summer 09' med Rebecka kan inte bli mycket bättre!  :P
Nej nu ska jag nog gå och sätta mig i soffan. kanske hittar en bra film, vem vet? :) 

                                       

          
Haha jag och fanny inne på kungshallen när vi var med klassen,
 fråga mig inte vad jag gör :P

Home again

Nu är jag hemma igen och tänkte göra om min header , men har slut på fantasi men måste försöka i alla fall :)
Imorgon börjar vi 9 igen och slutar halv 2 som vanligt och vi ska nog läsa hela dagen, det är riktigt skönt!

Men en sak bara, ni som bor i lilla nynäs vet säkert att det ska bli mototrväg mellan stockholm och nynäs asså ni anar inte hur skönt det är! :D istället för att det ska ta 1 timme att åka till sthlm så tar det typ 30 minuter, eller när det är klart för än så länge är det bara en liten bit av vägen klar, men man känner ändå skillnad, RIKTIGT SKÖNT!

Sen kom min munkjacka idag som jag beställde från H&M den är helt naturlig grå men ändå snygg, för den passar till det mesta ;) nej nu ska jag nog börja avsluta det här inlägget och kolla på TV, sen tänkte jag försöka mig på brun utan sol, så får vi se hur det går! :P haha Hejsvejs!

Reeeeegn!

Jaa idag blev det regnväder istället för sol:( , det var roligt så länge det varade..fast tror inte att det är slut på sol än för efter regn kommer solsken brukar man ju säga så vi får hoppas :)

Skolan idag var en riktig chill dag bara läsning, och sen ett matteprov som faktist inte ens var svårt ;) kom hem för en stund sen och snart ska jag på träning men vill bara säga att ftersom jag inte har min mobil så kanske dt blir lite bildbrist under en tid tills jag får tallbaka den, men ska göra mitt bästa :)
nej nu måste jag gå och fixa lite , Hare bra!


Soooool!

varför sitter ni inne och läser mitt inlägg nu när det är stekar väder ute!
gå ut och sola nu för det ska jag i alla fall :P Hahah

GB-glass ♥

Nu såhär till sommaren så är ju självklarheten GB-glass :D jag menar finns det något bättre än en glass en varm sommardag bere vid havet? åååhh jag blir sugen bara jag pratar om dt :P haha men jag har en liten fråga vilken är eran fovorit glass? min är nog Magnum ellerTwister ;)

     

Tjockpannkaka = inte riktigt min grej

det har verkligen´varit en chill dag idag i skolan vi har läsvecka så det var jätte skönt :) sen slutade jag typ 10 över 1 så sen dess har jag bara suttit här och tagit det lungt och beundrat mitthår som faktist har hållt sig helt OK idag ;)  

nu ska jag snart åka på träning,  men jag skulle försöka att laga tjockpannkaka själv :P, men tror inte det gick så bra tog typ för mycket smör på plåten och sen var smeten helt klumpig men vi får hoppas på det bästa!
nej nu kom mamma oh det betyder att det är dags att åka snart, så hej då :)

Fin Fint

Jaa en dag inne i stan med klassen var jätte härligt och det bästa var det fina vädret! :D tror det var 20 grader och solen bara stekte, nu är det sommar! , men fanny hade med sig sin systemkamra så kanske lägger in lite bilder imorgon om hon har skickat dom då ;)

tänkte lägga in lite bilder ifrån stugan nu också, för jag ska snart gå och lägga mig är verkligen grymt trött... men tror det är för att jag har gått väldigt mycket idag här säkeert fått solsting jag lovar, haha :P men det är riktigt härligt att gå i stan en sån här fin dag! nej nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. men det har variten riktigt härlig dag idag och en fin fin långhelg! :) (blev bara 3 bilder men whatever ;) )

    
Härligt väder i solen 


Bryggan och sunglasses

        
Älskar att sola

Stan med skolan

kom hem igår från stugan, och idag när jag kommer hem så lägger jag in lite bilder! :D
 
Men idag har jag sovmorgon till 9 vi ska ta tåget in till stan som går 09:07 vi ska typ in till gamla stan och ha tiospromenad eller var det var men det blir nog roligt :D!
jag vet inte riktigt när vi slutar en jag åker direkt till träningen så efter det slutar jag ;)
nej nu måste jag fortsätta att fuxa mig.

Dagens outfit:
Svarta tights
Heidi klum t-shirt
svart kofta
och ett par snygga solbrillor ;)
   
Köpt på salt inne i stan :)


Stugan

Vi ska åka till sommarstugan nu , men kommer hem igen på söndag kväll så det blir bara en natt :)  
Puss på er

Twilight

Har precis sett klart på Twilight och säger bara: ja ni, som inte har sett den här filmen, ni måste bara se den! den är grymt bra :D den är verkligen så bra som alla säger att den är, trodde faktiskt inte det men där hade jag fel! länktar redan till 2:an
Diss-
kanske lite för lång...
Hiss- hela filmen var bara jätte bra och spännande!



Some old picture!


Allsång med Johanna 08-


Gruppen i gran canaria 08-


Grillfest hos Rebecka 05-?


Tävling i Lund något år


Jag och syster


Jag och Klara <3


Jag och fany <3


Haha riktigt gammal


Bahamas 08-


Jag på fannys häst


Synchro

Det var bara några av om jag har på datorn! ::D



Fredag den 22 maj

aja idag är det träning som vanligt, fast bara ett pass :)  Aja nu vet man att sommarn har kommit iaf det är verkligen jätte härligt! :D  
nej nu måste jag gå ska ta 8.37 tåget eftersom vi börjar 10


Så här blir följderna efter man försökt vara duktig!

kom preis hemm från träningen och jag har hela dagen på mig att göra vad jag vill! :D älskar den känslan för mig är den känslan ganska ovanlig i mitt liv ;)
Satte mig vad datan för att vila för har sån SJUUUUK träningsvärk i benen och överallt sen igår :( men tror jag ändå ska gå ut snart det verkligen jäte fint väder, perfekt väder för att sola lite grann ;)  men när jag satte mig här så började jag lyssna på den här låten och den är grymt bra!

 Oasis-Wonderwall

Lunken

okej det här var nog det jobbigaste loppet jag har srungit i hela mitt liv ialla fall :P
en gång varje år så har vi ett lopp i här i nynäs där elever från alla skoler deltar, och det är ett lopp som är 8km långt och det var verkligen grymt jobbigt! för det värsta var att i starten så var det så mycket folk så jag tappade bort fanny så jag fick springa hela loppet enasm :( haha men vi möttes vid målet ialla fall :)

Idag lämnade jag in min mobil också :'( kommer sakna den <3
och vi fick ringa runt till 4 olika nummer för att få reda på om det gick på försäkringen eller var det var innan vi fick lämna in den... men det var något skummt men mamma skötte det där :P men hur ska jag klarar mig utan den? jag kanske inte är mest beronende av den men ändå utan mobil :( får väll hitta något annat att roa mig med under tiden kanske ett pussel eller något :P vem vet 
men nu ska nog jag och mamma åka upp och hyra film, som jag verkligen inte har gjort på hundra år :)

R.I.P mobil

vad ska man säga, idag i skolan så råkade jag tappa min mobil ifrån mitt skåp så den ramlade på stengolvet i korridoren och jag menar jag har tappat den jätte många gånger och ibland har det inte ens blivit en repa men just nu.. *suck* hela min mobil delade sig i två delar :'( lite komiskt är det, för mobilen funkar fortfarande.. :P . Men jag vet att det kommer ta typ 40 år innan jag får tillbaka den :( R.I.P mobilen. Fast lite tur hade jag att mina bilder och det inte försvann men det var väll det ända som var bra.. :'(  ååhh jag börjar gråta asså...
nej nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv och kolla på uggly betty ;) 

         

Nagelmanikyr

 jag har funderat länge på att göra nagelmanikyr men det är så dyrt och jag vill ha äkta långa nglar :) för det är verkligen fint när tjejor har långa och fina naglar och glänsade nagelack.! men mina naglar växer aldrig måste vara något fel på dom , fast nu försökte jag göra dom lite fina genom att måla ljusrosa nagelack på dom och lite finare blev det men jag vill bara ha längre, så är det någon som har tips hur man får längre naglar? (hellst inte lösnaglar) så snälla säg til :D 


  
 

Hemmasjuk!

hemma igen :D och nu ska jag vara hemma lääänge innan nästa resa hoppas jag :) det var verkligen grymt roligt där nere. Och tävlingarna gick helt okej kom hem med ett brons iaf! Sen en dag åkte vi in till stan i amstedam och det var jätte mysigt vi gick och strosade på några gator, fast det regnade jävligt mycket så det var ganska kallt. Men ändå hade vi bestämmt oss för att köpa glass så det fick bli en mc'flurry på mc'donalds, slutar alltid med det :P men det var en minnelsefull resa måste jag säga! (lägger förhoppningsvis in lite bilder någon annan dag)

Jaa ni kollar säkert på klockan och undrar varför jag inte är i skolan joo jag är SJUK!!! :'( när jag äntligen skulle få gå i skolan igen så blir man sjuk.. *suck* men det är bara en förkylning så hoppas jag kan gå imorgon för har typ proppat i mig frukt och godis hela morgonen och det brukar vara en bra medecin ;) fast ska nog ta och kolla vidare på tv nu :)





författare nästa ?

nu är det bara några timar kvar tills vi ska gå upp igen, ska möta gruppen kl.6 på arlanda ;) men det är ändå mysigt att gå upp sådär tidigt! :D dagen idag har bara varit en normal dag, fast jag valde att hoppa över gympan pga. förkylnuingen vill ju inte bli sjuk nu till Amsterdam.
är just nu hemma själv för mamma och syster är ute, och då passade jag på att skriva lite, jag skrev en lapp till rebecka som hon ska få läsa imorgon haha låter lite konstigt men det är nog bara vi som förstår ;)
kanske ska bli författare vem vet ? (som hana sa) men det känns inte som det riktigt är min grej :p
 nej nu tror jag nog att det börjar bli dags att packa det sista :) men ni får ha det bra här hemma nu jag kommer hem på måndag och ni kan INTE nå mig på mobilen :P  hahah
hare bra pussss

Mornin

god morron :) har precis börjat fixa mig har sovmorgon till halv 10 riktigt skönt faktist, och det fina vädret gör mig så glad! jag riktigt älskar fint väder, men vem gör inte det ?
idag fick det bli gråa chinos och en t-shit och en vit kofta till det.
Men det värsta är att jag börjar känna att förkylningen är på väg USCH! det är det jobbigaste, när det börjar klia i näsan och få ont i halsen och bara känna sig tung... men det brukar va så fast man bara inbillar sig men nu är det på riktigt.. :'( fast ska äta mycke nyttigt! tänker inte bli sjuk!
nej nu måste jag fortsätta att fixa mig :
♥♥♥♥♥♥♥♥

12 maj - Amsterdam nästa!

hejsan har äntligen kommit tillbaka från printern eller kommit tillbaka jag har faktiskt varit hemma i 1 dag ;) haha
Men det var verkligen ett minne för livet det var jätte kul! :D har tyvärr inga bilder som jag orkar lägga ut hade så kul så jag ser helt sajk ut på varenda bild :P sen hittade jag min älskling där nere gud vad söt han var, finns verkligen ingen sötare!! ♥ sammanfattning = En grymt rolig resa!
Fast varför stanna hemma länge lixom, haha på torsdag morgon åker jag igen till Amsterdam för ännu mer tävlingar wish me luck!
förlåt för dålig uppdatering och bilder ska bli bättre på det, jag lovar :) Men tänk snart är det sommar asså! gud vad jag länktar...och på tal om sommar idag är det exakt 1 år sedan jag och Rebecka gjorde våran första resa tillsammans till BAHAMAS! ett minne för livet :)
men nu ska jag nog börja avsluta för det är ändå ingen som orkar läsa långa inlägg ;)

  
   på banketten , här var det dans!
   pussar



Rebecka vad skulle jag göra utan dig just nu, tack för att du ställer upp för mig och jag kan LOVA att jag alltid kommer att stå vid din sida :)  Älskar dig gumman, du är min andra halva (min soulmate) ;)  <3

Ett inlägg

Jag hade bara lust att skriva ett inlägg så det här får bli mitt inlägg :)

En liten fågel viskade i mitt öra ^^

är äntligen hemma från tävlingen som gick helt okej, jag kom 2:a :)
har precis ätit och den här gången stog det hemtmat på menyn och vad slår en varm nygjord hamburgare. Haha aa du det är ingen som vet! riktigt gott var det i alla fall!
ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer om jag hittar någon att gå ut med blir det väl så annars en mysig filmkväll ^^
Jag kom på att jag inte har skrivit om valborg men jag hade så roligt så orkar faktist berätta om allt, kanske tar lite i taget ist ^^/
fast nu hörde jag någon ropa... aha det var bara min mobil som fick ett sms ;)

Lördag

Tääääääävling i uppsala kommer hem igen senare ikväll.


Grillkväll!

Jag och Rebecka kom precis hem efter en riktigt härlig kväll vid vattnet på ett berg, där vi grillade marshmellows och satt och hade jätte mycigt vid en engångsgrill :D haha jätte mycigt iaf! <33 (bilder kommer imorgon, kanske)
Satte oss vid datan och och you tube och hittade den här underbara låten, fast nu ska jag avsluta för Rebecka måste tycka att jag är grymt tråkig så ska avsluta nu :)

Milow - Ayo Technology (Official Music Video - High Quality)


Puss och godnatt

RSS 2.0