Vädret är bäst!

Jag hoppas verkligen att sommarvädret håller i sig! Guud vad jag älskar det här ! :D även om jag inte är ute så värst mycket eftersom vi tränar hela tiden.. Men dom gångerna jag är ute njuter jag fullt ut! :D <3


hjärta


Brownie

Idag så var jag först på träningen, sen efter det så åkte vi den långa bussresan hem och var hemma vid ca. 4 , och sen kan jag bara säga att jag störtade ner i slostolen och låg där ända tills det blev kväll :) Ja lite färg har man ju trottsallt fått :D åh jag älskar verkligen att vara brun! det är så härligt! Så för att förbättra färgen så tänkte jag och rebecka åka in tidigare till träningen och sola lite innan också, och kanske äta en frukost där :D riktiigt mysigt!
Nu blev det en väldigt kortfattad skrivning av min dag kan man ju säga... Men orkar inte ta upp allt i detalj, för imrogn är det en ny dag med nya händelser :)

BIG love from J

Stugan pic's

I förrgår tror jag det var så var vi i stugan över dan :) vi åkte båt och hade det jätte mysigt men det var en sak som var liite jobbigt... Det var vädret.. det var mulet men jaja jag överlevde i alla fall :) Men lägger ut några bilder men sen måste jag nog sova är skit trött (ingen aning varför faktiskt) Good night!

  
   
 

Haha den sista bjuder vi på, det är min och sis ooootroligt snygga cirkuskonst ;) haha

Natti natti ♥

nej nu blir det nog sängen för mig skulle jag tro även fast jag inte är så trött, men har en känsla av att jag måste eftersom jag ska upp tidigt imorgon för vi ska nämligen till stugan som jag fick reda på idag ;) men det ska bli mysigt och man kan ju alltid sova i bilen om jag skulle vara trött :... Fast nu är min dator väääääldigt seg så måste ta och avsluta.
Good natt, sov gott! ♥

Old or new?

Jag har bestämmt mig för en sak, att nu när jag börjar 8:an så ska jag byta stil! asså inte klädstil utan personligheten.  För man måste ju testa alla stilar och jag har testat färdigt den här stilen nu så det är dags för en förändring tycker jag... Men jag vet att ni är nyfikna men jag tänker inte avslöja någonting, utan det ätrestår att se ;)
So take a look at the "old Josefine" :)


Dissar midsommarmaten!

Idag är man inta annat än sliten i alla fall jag tror jag kom hem vid 3, somnade kanske vid halv 4 - 4 det var lite jobbigt men vi hade ju i alla fall jätte trevligt, och det är väll huvudsaken! :)
 Fast jag dissar helt klart midsommarmaten! usch hatar allt, speciellt sillen, det kommer jag aldrig kunna lära mig att äta! så min lunch igår bestog av: potatis, gräslök, och hårda
mackor, mm riktigt gott ;) men MIN speciallitet är efterätten kan man ju säga det var där jag högg in!
Men det var trevligt iaf!


Midsommar

Imorgon på midsommarafton åker jag och mamma till familjen Billström där vi kommer vara hela dagen och ha det mysigt så jag kommer troligtvis inte skriva några inlägg imorgon, så därför önskar jag er en Glad midsommarafton i förskott. Men nu måste jag nog gå och lägga mig eftersom resten av familjen sover och det börja bli lite ensamt här i mörkret så god natt
 
 


Way back into love...

Har precis sett klart på ännu en film, jag vet att ni måste tro att jag är värsta filmfreaket men det är jag inte det har bara blivit så på sistonde ingen aning varför faktikt men det passar ju bra i det här vädret i alla fall :) den här filmen hette "way back into love" den var också väldigt bra det var en kärlekskomedi precis i min smak!
ni måste bara lyssna på klippet nedanför, gud vad den låten är bra! :D

 

   

träning.

Idag fick man lite sovmorgon för att mamma kör oss in till träningen istället, och sen kommer jag hem lite tidigare också kanske runt halv5 - 5 :) men nu måste jag klä på mig, kyss

Tack till alla omtänksamma människor!

Asså ibland kan jag ha sån jävla tur i själva oturen för idag när vi åkte tåg in till träningen så hade jag min mobil med mig såklart (som jag hämtade igår) och vad tror ni jag gör jo jag glömmer den på tåget! för vi hade så jävla brottom av... duktigt josefine!
 Men sen finns det så jävla snälla människor här i världen, så det var en kille som tog upp den och ringde till min mamma! :D åh vad lättad jag blev! så idag på lunchen åkte jag, sis och rebecka (för utan henne hade vi inte hittat) tills hans jobb och mötte honom i receptionen, och där stog han med min blåa mobil i sin hand! Åh ni anar inte hur glad jag blev! SÅ stort tack till dom snälla människor som finns! :D
Fast jag tror jag ska gå och köpa en triss eller nått för som man säger plötsligt händer det Hahah! :D


(det skulle publiceras igår)

Dagen med F

Idag har jag varit med fanny hela dagen det har varit underbart! verkligen härligt. Vi var först hemma hos henne, gjorde kokkosbollar och var ute och bara hade det allmänt mysigt! Sen cyklade vi ner på nicksta och kollade på alla som badade och solade lite smått men sen blev vi också badsugna så vi drog hem och hemtade bikinis :D det var skiiit kallt i vattnet men fanny "tvingade" mig ;) hahah Tack för en härlig dag :)

 
Sötingen själv :)

 

 


vem älskar inte bruna ben?

Pussar






I taket lyser stjärnorna

Det blev ingen utekväll idag det blev en filmkväll istället som också var väldigt mysig i alla fall i det här vädret, men den filmen vi såg...ÅH herregud vad den var sorglig jag lovar att jag grät hela tiden... :( men jag kan inte säga att den var dålig för den var ändå bra och den är värd att se ;) okej det där lät konsitgt men jag hoppas ni fattar vad jag menar :P , aja lite mer posetiv kunde den ha varit. Men man måste defenitivt se den igen..
JJJJ - Den får 4 av 5 j'n av mig :D

 

HEJ MOBIL!

Jippie idag när jag kom hem från träningen så låg min mobil på köksbordet!! jippie fy fan vad jag har länktat, äntligen säger jag bara! men det är bara ett problem... alla nummer är borta :( så ni får skicka alla era nummer till mig nu :D men det tar väl inte så lång tid att fixa ihop, hoppas jag iaf!

Och juste förvänta er inte några bilder från skolavslutningen för rebecka är ganska seg på att skicka (förlåt älskar dig i alla fall gumman) men dom kommer väl snart hoppas jag , men bättre sent än aldrig! :D

Bilden säger allt

Jaa, en bild säger mer än tusen ord...


bäddning

Jaa den här dan har bestått mest av studentfirande såklart, men också en hel del super mario cart! Haha det kan man inte tröttna på, så vi ha haft en liten tunering, haha jag vann såklart! :D
Nej men det har varit jätte kul, fast nu så börjar ögonlocken sjunka lite mer så vi tänkta börja bädda, men ska vi sova? svar: Nej det blir nog en turnering till sen får man se vad som händer ;) haha god natt!


-Hittade en häftig bild på hennes dator!

Gävle - student

Hejsan är i gävle och firar en kompis student, är riktigt roligt faktiskt :) jag kommer hem imorgon kväll tror ja.. 
Louise heter men kompis som är lika gamal som mig och hon skulle ner och fixa en sak så jag passade på att låna hennes dator, just nu kollar vi på gamla bilder! så jäkla roligt men jag förstår inte hur jag kunde skämma ut mig så mycket när jag var liten! usch, men nu ska vi kolla vidare, hej då puss

Skolavslutningsdagen

äntligen säger jag bara. Den dagen alla har väntat på är här :D Morgonen har varit ganska stressad men resultatt blev ju bra, ni får en liten tjuvtitt nu men mer kommer sen :) Ha en bra dag!


Change style!

Som ni säkert har märkt så har jag på sistonde gjort om min header och ändrat min design rätt mycket men jag försöker hitta min "style" haha , jag ändrade igen nu och den här är jag rätt så nöjd med men jag har inte bestämmt mig än... haha älskar förändringar. Men får se, imorgon är det en ny dag och kanske en ny stil vem vet ;)

7:an avklarad!

Jaa nu är min sista dag som 7:a gjord känns jätte skönt faktiskt, men ändå lite sorligt.
Håller precis på att prov mina kläder och så så att allt blir frid och fröjd tills imorgon, annars blir det kaos det kan jag lova ;) men mitt hår hur ska jag ha det? blir nog bara naturligt plattat eller nått får se! 
Idag så var dagen också väldigt chill.. och på tåget på väg hem fick jag veta värsta god nyheten: Om en vecka får jag min mobil tillbaka! då blir min blogg bombad med bilder! Fast måste vänta en vecka först..
Nej nu måste jag fortsätta med mitt tänkande och catwalkande inför syster så kanske skriver ett imorgon om jag hinner och inta är allt för stressad,
Big love from J,




Skriver man A skriver man B

Mitt mål är att göra så många inlägg som möjligt per dag fast bara om jag har något att skriva annars är det ju onödigt... men tänkte skriva ett i skolan på bibblan men vi har en sån tjurig tant som jobbar där så så fort man rör sig får man typ skäll :S... åh vad jag hatar sånna kärringar, som hatar barn... sån ska inte jag bli när jag blir pansonär iallafall :P haha påminn mig om det! Men sånna är väll typ alla bibblan tanter... Hahah
 
Jag stannade precis upp mitt i inlägget för att gå ut en liten stund me nåra kompisar men nu är jag tillbaka , och jag har glömt vad jag skulle skriva så vi får sluta där :) kyss
 

God Morgon 9/6

God morgon, egentligen har jag inget speciellt att skriva just nu, men ska snart dra till skolan och jag ville bara visa för er att jag var ovanligt snabb imorse, även fast jag bytte om 3 gånger ;)
Idag så ska vi typ ut med skolan en liten stund annars är det en helt vanlig dag :)
Nej nu ska jag nog platta håret tror jag :)
Ha en bra dag!

Jossan tycker till!


* Att det bara är 2 dagar kvar till skolavslutning! :D och jag vet vad jag ska ha på mig!
JIPPIE!
* Att jag har hållt mitt rum rent i snart en vecka!
*Att jag fick VG+ på mitt matte prov! + att jag kunde mitt So prov som jag hade idag!
*Att det skulle bli varmare imrogon!
*Att jag har varit allmänt glad hela dagen!
*Att jag är så påhittig, och piffade mitt rum med blommor från rabatten!
*Att det var kort träning idag!
*Att jag äter nyttigare!


*Att jag hatar det här äckliga "svensk sommar vädert"!
*Att jag knappt ätit något på hela dagen!
*Attt jag är avensjuk på alla som tar studenten!
*Att jag har ont i hela kroppen!
*Att min skola bara är så allmänt jobbig!
*Att det tydligen var träning imorgon...!
*Att mina naglar aldrig växer! och alltid går av!
*Att svenska flaggan är blå och gul!

Haha min aldeles egna lilla lista!

SEBASTIEN TELLIER - DIVINE



ÄLSKAR den här låten, snacka om sommarlåt! :)

My day in letters

Idag är det söndag = slappardag :)
Men min dag börja med att jag gick upp vid 11 eftersom det blev ganska sent igår..
men roligt hade vi ju i alla fall och är inte det huvudsaken? (lägger in bilder när emelie har skickat dom)
Annars idag så åkte först jag och pappsen ner till stan, jag vet inte riktigt vad vi gjorde vi bara va där helt enkelt ;)
Sen kom jag hem och har stoooor städat mitt rum, haha jag var verkligen
tvungen för fick dåligt vibbar så fort jag gick in i mitt rum... "/ och det måste vara andar i mitt rum,
för jag lovar när man går in i det så blir man typ rädd... måste anställa en sånhär som sprider rökelser i mitt rum :P haha
 Men just nu så sitter jag i soffan och fantiserar om allt jag vill ha, och kollar på nått matlagningsprogram, kanske ska kolla och lära mig lite ;)
Nej nu måste jag gå, för damsugaren kallar på mig!
big kisses from me!

Paris Hilton haircut



Jag är inget stort fan av paris hilton, men hennes hår är jag ett fan av,
men vad passar hon i bäst tycker ni?
Jag tror jag röstar på kort men långt brukar ju alltid gå hem :)

Tiotusen röda rosor vill jag skänka dig....

tänk 7 timmar inne i stan! :) åhh jag älskar det säger jag bara, jag skulle ju bara köpa lite sa jag ju men såklart så blev det väldigt mycket mer! men jag säger bara "jag gillar att kunna se mina pengar-hängande i garderoben" Haha så jävla bra! 
Men jag kan lägga in bilder imorgon på kläderna men just nu har jag inget att fotta med för min syster tog nyss kamran och min mobil e på lagning *sorry*
sen skulle vi köpa rosor som en student-present och det var en rolig händelse :P
Jag- Hej jag skulle vilja ha en ros, dom kostar 30 va?
Säljaren- aa men du kan ta alla ist.
Jag- Ähh vaddå?
(han slår in 10 stycken)
Jag till mamma - Sa jag ens ja? :P 
Mamma till mig - Det verkar så 
Säljaren -  Aa det blir 60 kr
Jag - Aha här då :P
Sen fick vi gå och släpa på 10 stora rosor i 4 timmar :P haha *suck*...
Nej nu måste jag äta lite godis och vila mina fötter lite ;)
 Puss!!


Det var inte igår :)

sitter och kollar på "hjälp jag är med i en japansk tv-show"  och jag säger bara vilket jävla sjukt program :P haha dom bara skriker hela tiden och bryter på japanska, haha.. men jag hoppas att det skulle komma nått annat bättre idag, är det inte typ desperata hemmafruar idag, eller när är det? ;) har inte riktigt koll.

mamma kom med en god nyhet idag som jag hade glömt, vi ska åka in och shoppa imorgon, men eftersom jag redan har en skolavslutningsklänning så blir det nog bara skor och lite acessoarer som jag ska ha till ;) sen blir det säkert något mer som jag kan fjäska mig till, haha det brukar vara så :) men vi ska äta och så där inne och så, ska bli riktigt mysigt! 
nej nu börjar "oskyldigt dömd" en film som resten av familjen skulle se, får väll se hur den är :P



-See ya bitches ;) hihi
p.s. väldigt gammal bild bara :P

training...

nu ska jag iväg på träning... faktist första gången jag hann skriva ett litet inlägg! :D men bara ett litet, nej nu måste jag åka bilen väntar :P pusssssar<3


Bara cheka runt lite...

sitter här och kollar på sjukhuset och samtidigt chekar lite klipp på you tube kanske kan slänga in några klipp sen men den som är mest utlyssnad är nog "milow-ayo technology" så jäkla skön bara! :D


No stress!

kom nyss hem nyfriserad och fin! blev ganska bra faktikt. Men blev bara topparna och så nu men efter sommarlovet ska jag förändra mig kanske färga brunt eller kort eller lockigt... jag vet inte riktigt nu det får jag se då :)
Men det är bara det att jag inte vågar, tänk om man klipper kort så blir det heeelt fel, då tar det ju långt tid innan det gamla kommer tillbaka.. men det gäller bara att våga!


Juste min stress premiär gick ju sisodär.. stressade lika mycket iaf och glömde typ allt, så nu har jag skrivit ner ett halvt a4 papper med saker som vi ska göra i skolan, så nu ska jag INTE stressa! eller försöka ialla fall!  önska mig lycka till! :)  "I don't wanna work today, maybe I just wanna stay, just take it esay cause there is no stress!"
ska nog ut och sola nu hoppas det är lite varmt iaf. :)
 
-Love J

Premiärdag!

idag fick dt bli en väldigt skön och mjuk outfit, för vi ska typ ut med skolan...
Har sovmorgon till kl. halv 10 för idag blev det ingen morgontränong, kommer kanske inte bli det mer för badet har börjat öppna vid 9 ist. för 7.. Faktist jätte skönt!

Jag måste ha ett stort problem Jag verkligen stressar ihjäl mig på allt :(
idag så trodde jag att vi hade so prov på morgonen och jag hade inte ens gjort klart mina uppgifter så satte mig vid bordet och började pluga och stressläsa i kanske 5 min sen fick jag ett sms från fanny där hon sa att det var nästa måndag ist.. *yees!* och igår stressade jag ihjäl mig i skolan för att jag typ skulle hinna till tåget..., 
men jag måste skuta stressa och bara ta dagen som den kommer, så det ska bli min premiärdag idag!
*trumvirvlar.....*

Men nu måste jag nog dra ha en bra dag! pussar

Dagens vill ha

   (klick)


En riktigt härlig sommardress en varm sommardag! :D


unhappy...

tre ynka ord räcker för att beskriva min dag idag : En fet Otursdag!
Sen som grädde på moset på det så känner jag mig sjuk också...
nej måste lägga mig och vila :(



 


Städning är ett stort problem

Jag tror jag har städat mitt rum...jag vet inte hur många gånger den här veckan,
men det är värdelöst så fort jag har städat så säger jag till mig själv
-okej nu ska jag hålla rent och snyggt ett litet tag iaf.
Men sen typ 1 timme efter så ba: oj men jag lägger den här här på golvet just nu så tar jag upp den sen
men icke sa nicke det blir bara mer och mer :P haha
Det är nog ett problem hos alla i oss tjejer men ett extra hos mig..
Måste verkligen skärpa mig känner jag!!


RSS 2.0